post-image

A macska

„A macskákat mindig is különleges képességekkel ruházták fel, nem véletlenül a társállataik a boszorkányoknak is a legendákban. Már az ókori egyiptomiak is isteni energiával ruházták fel őket, különösen Bastetet, a macskafejű istennőt. A skandináv mitológia arra utal, hogy a norvég erdei macska talán egy inkognitóban lévő tündér vagy kobold – ha a szemükbe nézünk, kiderül az igazság!

Ha van macskád, akkor biztosan észrevetted már, hogy néha meredten néznek egy pontot a falon, vagy bárhol máshol, ahol látszólag nincs semmi. Ilyenkor egyesek szerint valami olyasmit érzékelnek, ami túlmutat a mi világunk határain. A szuper érzékszerveikkel paranormális jelenségeket is tudnak érzékelni.

Néhány gazdi arról is beszámolt, hogy a macskáik érzékelték, ha valaki eltávozott. Például a halott kedvenc székét nézték, vagy egy falat, ahol korábban a képe lógott. De egy kutatás azt is kimutatta már, hogy a macskák képesek gyászolni, de biztosan nem lehet megerősíteni, hogy látják-e a szellemeket vagy sem.”

Forrás: D. Szilvi
Sorry, Comments Are Closed.

You May Also Like